]1954: Η επιχείρηση του Γρηγόρη Δημητρίου στη Λέσβου δραστηριοποιείται στα κουφώματα και στα έπιπλα κουζίνας.


1994
: Ο Τάσος Δημητρίου συνεχίζει, με τον πατέρα του Γρηγόρη, την οικογενειακή παράδοση στην κατασκευή και δημιουργία, με τη συνδρομή της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η εμπειρία και η εξέλιξη στον τρόπο και στη σχεδίαση των προϊόντων, τα έκαναν ανταγωνιστικά όχι μόνο στο νησί της Λέσβου αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

2007: Δημιουργείται η μόνιμη έκθεση Δημητρίου στο 164Α της Ζωοδόχου Πηγής στη Μυτιλήνη που αναδεικνύει τα έργα της εταιρίας και τα επιλεγμένα προϊόντα(δικής του εισαγωγής) γνωστών οίκων από Ιταλία και Ισπανία.

2009: Δημιουργείται νέος ιδιόκτητος χώρος στη Μυτιλήνη (πίσω από το νοσοκομείο) διεύθυνση τέρμα Θεοφίλου Χατζημιχαήλ) για κατασκευή κουζίνας, ντουλάπας, και πόρτας.

2011: Ετοιμάζεται νέος εκθεσιακός ιδιόκτητος χώρος (show room) 150τμ δίπλα στο υποκατάστημα Μυτιλήνης (με εσωτερική πόρτα, θωρακισμένη και εξωτερικά κουφώματα).

2014: Μεγαλώνοντας τη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει σχεδόν ό,τι αφορά το σπιτι (μεγαλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, υπέρυθρη θέρμανση κ.α) τα περισσότερα είδη είναι δικής μας εισαγωγής και αλλάζει η ηλεκτρονική παρουσία στο Internet με νέο site ….www.dimitrioudesign.gr

2015: Εκτός από την έκθεση στην Τέρμα Θεοφίλου Χατζημιχαήλ (έδρα)  με κουζίνα , πόρτες , ντουλάπες και την έκθεση στην Ζωοδόχου Πηγής 164 Α  φέρνουμε στη Μυτιλήνη και την εταιρεία MODECO για παιδικά έπιπλα.

2019: Εμπλουτίσαμε τη γκάμα με κουφώματα εξωτερικά και θωρακισμένες πόρτες και το πρόγραμμα σχεδιασμού επίπλων, με 3D Render, που μετατρέπει το σχέδιο σε φωτογραφία, με εντυπωσιακές τρισδιάστατες  εικόνες.

2022: Αλλάζει η ηλεκτρονική παρουσία στο Internet με τη δημιουργία e-shop και με πλήρως ανακαινισμένο site... www.dimitrioudesign.gr  online κατάστημα….